Report Bugs/Issues Here

vaelyn
Snobo
Snobo
Posts: 3
Joined: Thu May 01, 2014 11:33 pm

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 9:17 am

Cannot verify account. Click on launcher settings, copy and paste both my MAC and Code. Click verify and nothing. Update button does nothing. Verify button does nothing.
Starfish
SBE Team
SBE Team
Posts: 4936
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 9:26 am

Hi vaelyn,

Could you try closing your browser, going to the Launcher Config page and pasting your codes in, then pressing Update and then pressing Verify?
vaelyn
Snobo
Snobo
Posts: 3
Joined: Thu May 01, 2014 11:33 pm

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 10:00 am

Did that. The update button does nothing. When I mouse over it my pointer does not turn into the little hand for clicking like it does for verify. I have tried in both IE and Chrome. Neither seems to work.
Starfish
SBE Team
SBE Team
Posts: 4936
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 10:22 am

Understood. Does clearing browser cache/closing and opening it, and only using the Verify button work?
Mooshsb1
Snobo
Snobo
Posts: 5
Joined: Mon Sep 04, 2017 6:30 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 2:37 pm

I have had no contact from them so either 1) they arent checking their messages or 2) dont want to answer me. I am trying the forums and Discord now
Sent: Fri Sep 29, 2017 11:06 pm
From: mooshsb1
To: Papah Xemise

Hi my name is Moosh a long time player of shadowbane. We are USA people playing on magicbane and were considering playing SBEmu until tonight.
I would like to file an official complaint, if there is such a thing. Our group of 4 people rolled into a hot zone tonight, found a group from the guild called THE DEVS pling noobs so we, in Shadowbane fashion began pvp. We would have won the fight but in pops Chimpy. I do not think he was even summoned. We were buffed, conc'd and he hits us for over 1000 pts a hit. One hit was 1988! Needless to say, we would have won that fight, but he came in and one hit my lvl 75 druid, fully geared, etc.

Now, maybe these are his buddies, maybe his GF or wife. But as an Administrator of the Game there should be a certain lvl of TRUST. That cheats will not be used in game. Our guild is Pack Hunters. We spent weeks thinking about what kind of specs we are going to rollout. We have about 7-11 veteran dedicated players. Because we love the game. I think that is changed. Why play? If cheaters will always win with developer tools, or other such things. What kind of "stress test" is this?
Now population of SB is a grave concern.

If rumors get around that you will never be able to win over a certain guild because they are friends/buddies/colleagues of those who control the code or servers, many will NOT want to play. It is hard enough playing on this game with its bugs and glitches, but if the "fix is in", who wants to spend months of their gaming time, if there is no hope of winning unless you are with the administrators guild? If the rumor is that the ones who administer the server will win always, no matter how hard you try. They cheat, while booting other exploiters for the same reason?

I dont know if I want to play this anymore. Why? cheaters will win by hacking the game. It is a shame that Chimpy showed such a low a lvl of immaturity to do what he did when given this responsibility. So when I see his guild or associates next time, we will run? Why fight them? Maybe we just go and create one more toon instead in nooby land. Then lose interest and realize that Fallout 4 was more fun. No way to beat the administrators EVER. Well maybe THE DEVS just want to be the only people farming and rolling out toons? Or maybe they are playing a game of their own.

I have a screenshot of the hits if you want to see it. We were suspicious that one guy could pop in and wipe us all out. under a minute.
Thanks I hope I am contacting someone who cares. I thought that a civilized post will help.
Thanks, and hope this server is a success.
Moosh
Reaper989
Wolven Brute
Wolven Brute
Posts: 585
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 10:05 pm

Edit : Noticed the "Damage is double if used in PVE", interesting idea at least.... seems a tad silly on newb island tho.
Last edited by Reaper989 on Sat Sep 30, 2017 11:23 pm, edited 1 time in total.
Hidetade
Ice Drake
Ice Drake
Posts: 6830
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:54 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 10:07 pm

Mooshsb1 wrote:
Sat Sep 30, 2017 2:37 pm
I have had no contact from them so either 1) they arent checking their messages or 2) dont want to answer me. I am trying the forums and Discord now
Sent: Fri Sep 29, 2017 11:06 pm
From: mooshsb1
To: Papah Xemise

Hi my name is Moosh a long time player of shadowbane. We are USA people playing on magicbane and were considering playing SBEmu until tonight.
I would like to file an official complaint, if there is such a thing. Our group of 4 people rolled into a hot zone tonight, found a group from the guild called THE DEVS pling noobs so we, in Shadowbane fashion began pvp. We would have won the fight but in pops Chimpy. I do not think he was even summoned. We were buffed, conc'd and he hits us for over 1000 pts a hit. One hit was 1988! Needless to say, we would have won that fight, but he came in and one hit my lvl 75 druid, fully geared, etc.

Now, maybe these are his buddies, maybe his GF or wife. But as an Administrator of the Game there should be a certain lvl of TRUST. That cheats will not be used in game. Our guild is Pack Hunters. We spent weeks thinking about what kind of specs we are going to rollout. We have about 7-11 veteran dedicated players. Because we love the game. I think that is changed. Why play? If cheaters will always win with developer tools, or other such things. What kind of "stress test" is this?
Now population of SB is a grave concern.

If rumors get around that you will never be able to win over a certain guild because they are friends/buddies/colleagues of those who control the code or servers, many will NOT want to play. It is hard enough playing on this game with its bugs and glitches, but if the "fix is in", who wants to spend months of their gaming time, if there is no hope of winning unless you are with the administrators guild? If the rumor is that the ones who administer the server will win always, no matter how hard you try. They cheat, while booting other exploiters for the same reason?

I dont know if I want to play this anymore. Why? cheaters will win by hacking the game. It is a shame that Chimpy showed such a low a lvl of immaturity to do what he did when given this responsibility. So when I see his guild or associates next time, we will run? Why fight them? Maybe we just go and create one more toon instead in nooby land. Then lose interest and realize that Fallout 4 was more fun. No way to beat the administrators EVER. Well maybe THE DEVS just want to be the only people farming and rolling out toons? Or maybe they are playing a game of their own.

I have a screenshot of the hits if you want to see it. We were suspicious that one guy could pop in and wipe us all out. under a minute.
Thanks I hope I am contacting someone who cares. I thought that a civilized post will help.
Thanks, and hope this server is a success.
Moosh
Papah nor Xemise have any real affiliation with this project anymore. They are both more commonly associated with Magicbane. You'd want to contact Rewen or Starfish to get resolutions here bro
Image

Jellyfish - GL :: Order of the Pink Pansies - IC :: House of Errants - FM
FireIncZERO
Snobo
Snobo
Posts: 2
Joined: Wed Sep 27, 2017 8:10 pm

Re: Report Bugs/Issues Here

Sat Sep 30, 2017 10:34 pm

Also the game does not start :3

OS: Win7
code=ACCESS VIOLATION addr=06ECB753

1.When launching without connecting to the Internet, Mac is automatically entered in launcher

2.If you connect to the Internet and launch launcher, the field to enter Mac is blank and can not be entered

English is not good at it, so please pardon it is hard to communicate.
Since MAC is sent by PM if necessary, it will be saved if you can set it on the administrator side.

Launcher Settings
Status:Verified
However, entering Mac and clicking Update will also return an error

ArcaneIP
SERVER= 104.37.70.20
PORT= 8000

debug:
BOOT: Starting WinSock... (t=0.00) (r=10/1/2017 14:25:14)
BOOT: WinSock started. (t=0.00) (r=10/1/2017 14:25:14)
BOOT: Loading Arcane Language File... (t=3061.27) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Registering Skin: "Default [Wolfpack Studios, Inc.] (t=3061.28) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Registering Skin: "Meekskin" [Meek] (t=3061.31) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Registering Skin: "Vengeance_Grey_Dawn" [Wolfpack Studios, Inc.] (t=3061.34) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Loading Arcane Preferences File... (t=3061.35) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Saving Arcane Language File... (t=3061.59) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Saving Arcane Preferences File... (t=3061.59) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: VENDOR: Intel (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: VERSION: 2.0.0 - Build 8.15.10.1867 (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: RENDERER: Intel 965/963 Graphics Media Accelerator (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: EXTENSIONS: GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_blend_subtract GL_EXT_blend_color GL_EXT_abgr GL_EXT_texture3D GL_EXT_clip_volume_hint GL_EXT_compiled_vertex_array GL_SGIS_texture_edge_clamp GL_SGIS_generate_mipmap GL_EXT_draw_range_elements GL_SGIS_texture_lod GL_EXT_rescale_normal GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_separate_specular_color GL_ARB_multitexture GL_EXT_texture_env_combine GL_EXT_bgra GL_EXT_blend_func_separate GL_EXT_secondary_color GL_EXT_fog_coord GL_EXT_texture_env_add GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_texture_env_add GL_IBM_texture_mirrored_repeat GL_EXT_multi_draw_arrays GL_NV_blend_square GL_ARB_texture_compression GL_3DFX_texture_compression_FXT1 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_ARB_texture_border_clamp GL_ARB_point_parameters GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture_env_crossbar GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_ARB_shadow GL_ARB_window_pos GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_stencil_wrap GL_ARB_vertex_program GL_EXT_texture_rectangle GL_ARB_fragment_program GL_EXT_stencil_two_side GL_ATI_separate_stencil GL_ARB_vertex_buffer_object GL_EXT_texture_lod_bias GL_ARB_occlusion_query GL_ARB_fragment_shader GL_ARB_shader_objects GL_ARB_shading_language_100 GL_ARB_texture_non_power_of_two GL_ARB_vertex_shader GL_NV_texgen_reflection GL_ARB_point_sprite GL_EXT_blend_equation_separate GL_ARB_depth_texture GL_ARB_texture_rectangle GL_ARB_draw_buffers GL_ARB_pixel_buffer_object GL_WIN_swap_hint GL_EXT_framebuffer_object (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcScreen.cpp(123):CRITICAL: Extension Init (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Multitexturing supported, 8 texture units available (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Texture_env_combine supported (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: ARB texture compression supported (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Hardware mipmap generation supported. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Stencil supported, 8 bits. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Multi-draw arrays supported. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Constant blend color supported. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: ARB Cubemap Texture supported. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: ARB Vertex Buffer Object supported. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: OpenGL 2.0 Shaders Supported. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: OpenGL 2.0 Shading Language 1.0 Supported. (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Lighting Enabled... (t=3061.89) (r=10/1/2017 14:25:15)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcScreen.cpp(344):CRITICAL: Finsished InitGL (t=3061.93) (r=10/1/2017 14:25:15)
BOOT: Loading Sound Event Table... (t=0.32) (r=10/1/2017 14:25:16)
BOOT: Loading Alias File... (t=4.19) (r=10/1/2017 14:25:19)
BOOT: Loading Social Messages. (t=4.99) (r=10/1/2017 14:25:20)
BOOT: Loading Trade Symbols File.. (t=5.04) (r=10/1/2017 14:25:20)
BOOT: Loading Item Help File.. (t=5.04) (r=10/1/2017 14:25:20)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcEnvironmentState.cpp(55):ERROR: End of file reached with out <ENVIRONMENT_STATE_END>
(t=5.06) (r=10/1/2017 14:25:20)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcZoneBiomStateManager.cpp(608):ERROR: Unable to Find Sky Index
(t=5.28) (r=10/1/2017 14:25:21)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\Transitions\Transitions.cpp(78):ERROR: Unable to Find Transition File ToMigrateRequest.cfg
(t=6.87) (r=10/1/2017 14:25:22)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcSkill.cpp(184):ERROR: Skill missing icon! (None) (t=7.20) (r=10/1/2017 14:25:22)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcSkill.cpp(184):ERROR: Skill missing icon! (Cloth) (t=7.20) (r=10/1/2017 14:25:22)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcSkill.cpp(184):ERROR: Skill missing icon! (Unknown) (t=7.21) (r=10/1/2017 14:25:22)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcDebug.cpp(1431):ERROR: ######## EXCEPTION: 0xC0000005 at address: 0x06C9B753 (t=9.25) (r=10/1/2017 14:25:25)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcDebug.cpp(1434):ERROR: : ClientVersion=1.2.24.3, Protocol=5.24.3, BuildDate=Nov 16 2008 11:24:33) (t=9.25) (r=10/1/2017 14:25:25)
C:\ArcanePrime\Main_Branch\Shadowbane\Source\ArcDebug.cpp(1435):ERROR: : LoadOffset=0x400000 Code=A Info= (t=9.25) (r=10/1/2017 14:25:25)
Sinakra
Snobo
Snobo
Posts: 9
Joined: Thu Sep 28, 2017 12:52 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Sun Oct 01, 2017 6:59 am

  • Server Revision: 7402
  • World Location Coordinates, 15934 32273
  • Character Information (race, class, level): Not Relevant
  • Bug Summary: While attempting to roll an item (Prelate Graves) an error occurred: "Item Roll Error - Warehouse does not have sufficient Coal" Sufficient coal was on the warehouse, furthermore other resources were consumed, item not created.
  • Steps to Reproduce: Create Beast Hide Prelate Graves of the Windlords with the required resources available and 40 Coal.
  • Additional Information: This might be a Production Cost list error, but the fact that the other resources are consumed is concerning
CrazyKilla
Snowy Harpy
Snowy Harpy
Posts: 284
Joined: Mon May 28, 2012 10:21 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 4:36 pm

Throwing seems to be glitched did not get the expose to pierce throwing weapon power. I meet all the criteria for it just not there
FLOCKA
Starfish
SBE Team
SBE Team
Posts: 4936
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 4:49 pm

Hi CrazyKilla,

What is your Dagger Skill % and Throwing Skill %? (unmodified / base)
CrazyKilla
Snowy Harpy
Snowy Harpy
Posts: 284
Joined: Mon May 28, 2012 10:21 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 5:02 pm

107 dagger 125 throwing
FLOCKA
Starfish
SBE Team
SBE Team
Posts: 4936
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 5:03 pm

OK. Jugular Strike should only require 80% Dagger, 20% Throwing so that is odd.

What class are you on? Do you have an MoT applied?
CrazyKilla
Snowy Harpy
Snowy Harpy
Posts: 284
Joined: Mon May 28, 2012 10:21 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 5:06 pm

im on a barb :)
FLOCKA
Starfish
SBE Team
SBE Team
Posts: 4936
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 5:14 pm

Looking into it now Crazy. :)
CrazyKilla
Snowy Harpy
Snowy Harpy
Posts: 284
Joined: Mon May 28, 2012 10:21 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 5:30 pm

thanks!
FLOCKA
CrazyKilla
Snowy Harpy
Snowy Harpy
Posts: 284
Joined: Mon May 28, 2012 10:21 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Mon Oct 02, 2017 6:01 pm

any word?
FLOCKA
lindabutts
Snobo
Snobo
Posts: 1
Joined: Mon Oct 02, 2017 4:13 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Tue Oct 03, 2017 3:54 am

You CAN increase your overall length and girth. Using an [fluffy bunnies] extender can also improve performance and stamina through the process of cell division which can improve blood flow to the. Our Peyronies Editions are highly recommended straightener devices.
FireIncZERO
Snobo
Snobo
Posts: 2
Joined: Wed Sep 27, 2017 8:10 pm

Re: Report Bugs/Issues Here

Tue Oct 03, 2017 4:41 am

Adjusting the configuration and the game login screen is now available.

Unable to login.Please try again.
if this problem persists contact customer support. (err = MAC not authorized. Use the SBE Launcher.)

However, when logging in, the above error will occur.

Regarding the MAC of the Launcher Settings of the forum, we input the value obtained by Launcher_Lite.
However, it is different from the code displayed in the game launcher.
The status of the Launcher Settings in the forum is Verified.

Question 2: Are the contents of ArcaneIP correct with SERVER = 104.37.70.20 / PORT = 8000?

It will be helpful if you tell me how to solve it.


PS:
If you can not reach the login screen of the game, you may try the following method.

1. Start SBConfig in the folder.
2. Select "Low End Configuration" in the item of General / Quick Setup and click the OK button.
I have reached the login screen with this, so please refer to it.
flibberdee
Snobo
Snobo
Posts: 36
Joined: Sat Dec 14, 2013 6:57 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Tue Oct 03, 2017 7:59 am

When training my Nightstalker's Traveler skills, I do not have the option to train Send to Runegate. It is nowhere in the list, though Group Recall to Runegate is. I am a level 40 NS, with Recall to Runegate trained. Image
Reaper989
Wolven Brute
Wolven Brute
Posts: 585
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Tue Oct 03, 2017 10:34 am

flibberdee wrote:
Tue Oct 03, 2017 7:59 am
When training my Nightstalker's Traveler skills, I do not have the option to train Send to Runegate. It is nowhere in the list, though Group Recall to Runegate is. I am a level 40 NS, with Recall to Runegate trained. Image
Mage only is why, it says requirements of 0% sorcery but it means you must have that focus line on your class to train it.

Kinda wish we could have a fox so they only needed to be one train as to not show on the power bar at least as my healers that use it can't train it either.
gemdycole
Snobo
Snobo
Posts: 2
Joined: Sat Sep 30, 2017 8:05 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Wed Oct 04, 2017 2:48 am

Scouts skills:"Hiding" and "Stealth". Can only learn 20????
Reaper989
Wolven Brute
Wolven Brute
Posts: 585
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Wed Oct 04, 2017 8:10 am

gemdycole wrote:
Wed Oct 04, 2017 2:48 am
Scouts skills:"Hiding" and "Stealth". Can only learn 20????
The patch notes clearly state all rogue stealth abilities cap at 20. The only one that can train beyond that is camouflage.
Starfish
SBE Team
SBE Team
Posts: 4936
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Wed Oct 04, 2017 8:30 am

If you want a GM Stealth, as Reaps said, you need to utilise Camo - or apply the Saboteur discipline which has a GM stealth (though with a cooldown).
CrazyKilla
Snowy Harpy
Snowy Harpy
Posts: 284
Joined: Mon May 28, 2012 10:21 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Wed Oct 04, 2017 9:37 am

So dropped a bane on Monday on TA captial citythe one close to AB was supposed to go live tonight at 11 but instead went live at 9am est.. idk if this was because the server was going offline tonight or what but just wanted to make staff aware of the situation just in case it was a bug... thanks
FLOCKA
Reaper989
Wolven Brute
Wolven Brute
Posts: 585
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Wed Oct 04, 2017 2:12 pm

CrazyKilla wrote:
Wed Oct 04, 2017 9:37 am
So dropped a bane on Monday on TA captial citythe one close to AB was supposed to go live tonight at 11 but instead went live at 9am est.. idk if this was because the server was going offline tonight or what but just wanted to make staff aware of the situation just in case it was a bug... thanks
Well damn....
Reaper989
Wolven Brute
Wolven Brute
Posts: 585
Joined: Mon Nov 08, 2010 11:36 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Wed Oct 04, 2017 2:14 pm

Starfish wrote:
Wed Oct 04, 2017 8:30 am
If you want a GM Stealth, as Reaps said, you need to utilise Camo - or apply the Saboteur discipline which has a GM stealth (though with a cooldown).
Ah right forgot catlike has a stealth component now.
kriegersp76
Snobo
Snobo
Posts: 18
Joined: Tue Feb 17, 2015 4:03 am

Can't Repair CC Gear

Wed Oct 04, 2017 3:39 pm

It is not allowing me to repair the CC gear even though the patch notes state that Elite equipment can be repaired.
JohnnyBlaze
Snobo Seer
Snobo Seer
Posts: 132
Joined: Sun Jun 03, 2012 6:04 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Wed Oct 04, 2017 4:55 pm

Still waiting for a fix to launch the game... Sb.exe's every single time
"It’s like you’re looking for John Coltrane and you get Kenny G in brown skin." ~Cornel West
Candi
SBE Team
SBE Team
Posts: 12226
Joined: Sun Jul 10, 2011 6:21 am

Re: Report Bugs/Issues Here

Fri Oct 06, 2017 12:04 pm

Thanks to everyone who reported bugs/issues, it's much appreciated :).

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Gerardan and 26 guests

sell diamonds online